Bordtennisskolen for jenter i 4.-7. klasse 14.-18. august 2023

Skien Bordtennisklubb takket være Gjensidigestiftelsen kan med glede invitere til Bordtennisskolen for jenter i 4.-7. klasse 2023 den 14. til 18. august i Skien Fritidspark. Tidligere har dette vært en stor suksess for klubben med mange deltakere og nye medlemmer. Vi håper på samme effekten i år!

Påmelding
Klikk på denne lenken: https://www.deltager.no/event/bordtennisskolen2023

Hva kan forventes for deltagerne?
Først og fremst er målet til Bordtennisskolen å skape glede gjennom bordtennis og lek. Mestring og utfordring vil være nøkkelord til dette. Bordtennis er en stor og morsom idrett så og si alle kan bedrive, dette er noe av grunnen til at vi også er så glad i den. Ved siden av bordtennis vil jentene også få prøve seg på klatring, bading i badeparken og minigolf. En av de sterkeste verdiene vi har for dette prosjektet og arrangementet er samarbeid. Jentene deles inn i lag og grupper, slik at alle blir kjent med nye venner gjennom denne uken i Skien Fritidspark. Lagkonkurranser og leker i og utenfor bordtennis som tema er en stor del av opplegget. Dette er et GRATIS tilbud til jenter i 4.-7. klasse, og stiller null krav til nivå og ferdigheter i bordtennis! Husk på dette, alle starter som nybegynner en gang 😀

Hvorfor kun jenter?
I bordtennis-Norge er flesteparten av aktive spillere gutter. Dette gjelder også i Skien Bordtennisklubb. Målet med dette prosjektet vil være å gjøre noe med dette, først og fremst i egen klubb. Bordtennis er uten tvil en idrett for jenter også!

Mer informasjon tilsendes på mail til alle deltagere etter påmeldingsfristen har gått ut. Kontakt meg på mail: [email protected] dersom det er spørsmål rundt arrangementet.