Om oss

Skien BTK er klubben for deg i Skien som ønsker å ha det gøy med bordtennis – uansett nivå og ambisjoner, vi har et tilbud for deg. Velkommen til oss!

Skien Bordtennisklubb er en klubb med gode tradisjoner for breddeidrett både regionalt og nasjonalt. Vi har holdt på siden 1992 og vi har fokus på mestring og å ha det gøy med bordtennis. Vi tilbyr nybegynnertrening 2 ganger i uken og har en fast ansatt trener som gir god oppfølging på trening.

Vi kan garantere spillerne god oppfølging og at det er gøy å lære bordtennis, som jo er en sport alle kan bedrive og oppleve mestringsfølelse i enten det er på hobbynivå eller elite. Vi tilrettelegger også for funksjonshemmede.

Treningstidene våre for nybegynnere/rekrutter er:

Tirsdag: 18:00 – 19:30 (Fritidsparken Bane 1)

Torsdag: 18:00 – 20:00 (Fritidsparken Bane 2)

Treningen foregår i flerbrukshallen i Skien Fritidspark.

På trening ønsker vi et godt treningsmiljø som skal oppleves trygt for spillerne, fritt for mobbing/fordommer/rus og andre ting som ikke hører en idrettsarena til. Vi er en klubb for alle, og det skal vi alltid være!

Praktisk info:

Klubben har nybegynnerracketer til utlån, men det anbefales at det kjøpes egen racket da det er lettere å lære seg bordtennis (skru/riktige grunnslag) med skikkelig utstyr. Treneren er behjelpelig med å velge rett her og klubben har gode avtaler med leverandør så det behøver ikke bli dyrt.

Foreldre ønskes hjertelig velkommen til å delta aktivt på treningen.

Still i treningstøy på trening, joggebukse/shorts og t-shirt er bra. Dette fordi det kreves mye bevegelse i bordtennis, og du vil nok bli svett. Det er også lettere å bevege seg i treningstøy. Skoene bør være gymsko til innendørsbruk, sålen bør ikke være for høy da det er mange sideveisforflytninger i bordtennis. Bordtennissko anbefales, men lave håndballsko/innendørs joggesko med god støtte er også bra.

Ta med vannflaske, kroppen trenger vann for å holde konsentrasjonen!

De første ukene i klubben er gratis! Så du har god tid på deg til å finne ut om du ønsker å melde deg inn i klubben.