Økt aktivitet i Skien Bordtennisklubb

Siden inngangen av 2023 har vi i klubben hatt en stor økning i forhold til antall spillere og deltakelse på arrangementer. Vi kan trygt si at klubben aldri har vært så stor som den er nå! Gjennomsnittlig i slutt av forrige sesong var vi gjennomsnittlig rundt +-20 stk aktive spillere på treninger.

Klubben ønsket da å satse på rekruttering via prosjekter i barneskoler rundt om i Skien kommune. Effektiviteten rundt dette har vært god ettersom at vi har sett direkte resultater fra skolene som har vært med i gjennomføringen. Prosjektene har bestått av turneringer, treninger og oppvisninger på skolene.

I dag er vi ca 50 aktive spillere på trening. Dette er også det vi er gjennomsnittlig på trening i løpet av en uke, noe som er en 150% økning fra forrige sesong. Økningen har medført at behovet for trenere har økt for vedlikehold av den store nybegynnergruppa med gjennomsnitlig 30+ spillere hver uke. 30 spillere på en liten bane er ikke akkurat lett å organisere, men vi kan trygt si at roboten har vært mye i bruk med køer fra 5-9 stk hver trening.

Fremover kommer det blant annet en Regionsturnering i Grimstad der vi potensielt kan stille mange spillere. Vi håper at vi får med så mange som mulig, slik at dette blir en kjempekul opplevelse for alle!

Når står miljø- og lagbygging i den store spilleregruppa for tur. Her blir det viktig med en sammensveiset gjeng samtidig som vi utvikler morgendagens talenter innenfor bordtennis.